Første gang for alting

Jeg har før skrevet om, at jeg – trods alt – holder af første gange for alting (bla. her, her, her og flere andre gange). De gange, hvor noget nyt sker første gang. Heldigvis er langt de fleste positive.

I weekenden fik jeg syet en sovepose til Annas anden bamse. Det var jo ikke første gangen, for det var den anden sovepose. Jeg havde godt nok lavet lidt om på mønsteret, men til gengæld kom opsprætteren på arbejde, fordi min rumlige intelligens halter gevaldtigt. Og så må man jo, som min kære farmor altid sagde, havde det i benene, som man ikke har i hovedet. Ikke mere om opsprætteriet. Til sidst fik jeg styr på, hvilke sider, som skulle syes sammen med hvilke. Hvor svært kan det være? Svært for rumlige debile. Mig.

Nå men det var ikke den første gang. Næ, jeg syede mig i min pegefinger. På symaskinen. Jeg har ofte tænkt over, hvordan det kunne lade sig gøre. Man kan jo ikke lissom få fingeren ind under trykfoden eller nå at smide den ind under nålen, vel? Jo du. Det sker bare rigtig hurtigt, når man lige sidder og drejer en svær kurve med flere lag og samtidig gerne vil holde samme afstand til pynteelastikken. Bang! Og så var min venstre pegefinger syet igennem, nålen knækket og jeg forskrækket. Det blødte først efter nogle sekunder, og det gjorde først ondt efter adskillige minutter. Den er så stadig øm, men hvem klynker?

Men uanset hvad, så fik jeg mig endnu en første gang. Den var meget sjovere, da der var gået noget tid.

DSC05501

DSC05502

DSC05500

Reklamer

2 thoughts on “Første gang for alting

  1. Det er da meget godt klaret at sy dig selv i fingeren, den har jeg vœret froskånet for indtil nu…men fin sovepose 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s