En ludobrik, som er slået hjem…

Sådan har jeg følt mig på visse tidspunkter i går. Der var jo lige (endnu) en prinsseskjole, som skulle sys. Den var klippet, og alt var klart. Bortset fra at barnet, som skulle have kostumet på, havde næsten 40 i feber. Og bortset fra at overlockeren blev ved med at drille. Ville ikke sy, som jeg ville. I det hele taget drillede udstyret en hel del. Og så var bagstykkerne til kjolen en anelse større end forstykkerne. Bare en anelse. For lige at spænde det helt op.

DSC05292

Mon ikke jeg tjekkede snitmønstre igen og igen og svedte mere og mere. Jeg har aldrig før oplevet problemer med mønstre før, så har det været mig, som har lavet en fejl. Muligvis har det været mig igen, men jeg kunne simpelthen ikke finde fejlen. What to do? Jeg klippede bagstykkerne til. Sådan lidt pø-om-pø.

DSC05295

Jeg fik kjolen færdig. Flot blev den. Men uden barnet i. Og uden nogen fastelavnsfest søndag. For Lillepigen lå stadig med feber og skulle ingen steder. Heller ikke i morgen, hvor man ellers må komme udklædt i børnehaven, selvom tønden er slået ned i fredags. Men så kan hun have den på hele dagen, hvis hun vil. Og så ryger den i udklædningskassen.

Billede af kjolen må komme i morgen. Det er bare alt for mørkt nu.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s