Hvad fanden sker der?

Ok, jeg kunne godt have læst det nyhedsbrev fra børnehaven samme dag, som det landede i min inbox. I tirsdags. Men nu kommer der meget, som skal have et ekstra blik på sig, og det lader jeg som regel vente til rolige og forholdsvist uforstyrrede stunder. Som her til morgen.

Så fik jeg nærlæst nyhedsbrevet. Hvor der stod, at fastelavn ikke blev holdt på mandag, men i dag. I DAG? Som lige nu? Jeps. Det passer dem bedre. Er det fordi halvdelen er børnene er på vinterferie, indenlands eller udenlands eller bare på de hjemlige matrikler? Eller af personaleårsager? Beats me, du! I hvert fald kommer det ikke på tale for Lillepigen. Selvom vi jo er lige herhjemme og uden planer for dagen.

To gode – og hårdtslående – årsager: Rokoko-prinsesse-guld-kjolen er ikke færdig. Den var nemlig planlagt til at blive syet færdig i dag. Og Lillepigen ligger med 38,8 i feber. No go altså.

Men pfuuuiii altså. Man kan sgu da ikke bare holde fastelavn i vinterferien. Og det er fandme ikke det samme at komme udklædt mandag, hvis man gerne vil vise sit kostume frem. Altså. Jeg ved ikke rigtig, hvordan denne her skal serveres for hende rokoko-prinsessen in spe.

Reklamer

2 thoughts on “Hvad fanden sker der?

  1. Så er det da godt, at der er fastelavn i Kirkelte hos os søndag kl. 14 – kom glade – gerne med noget bagværk. Go go Rokoko-prinsesse-guld-kjole…

    • Hey – det er da bare super. Gik helt i sort af bar demotivation, men starter straks symaskinen op igen. Så er det bare den lille prinsesse, som skal smide feberen. Og så er vi SÅ klar til en gang tøndeslagning? Har du fanget et par katte? 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s