Two down, one to go

Så er to af mine tre halsrør færdige. De er blevet gode, det ene mangler at blive vasket og lagt i stræk. Men jeg når det, gør jeg. Og forhåbentlig bliver modtagerne lige så glade for dem, som de er varme.

Strikket i Drops Andes (uld og alpaca) på rundpind 9, i perlestrik. Det ene er med 151 masker, det andet 161 masker. Den ene modtager skal have lidt mere plads til halsen.

IMG_0940

IMG_0941

7 thoughts on “Two down, one to go

   • WAUW Får helt lyst til at begive mig i lag med en der ligner. hvor meget garn har du brugt?
    – og sikke fine “etiketter”. Tør jeg spørge hvor du har fundet/fået lavet dem? Jeg har lige bestilt/modtaget nogle meget små og ret bløde – viste det sig, som jeg ikke er helt tilpas med.

 1. De er altså også lækre. 🙂 Jeg har brugt tre nøgler Drops Andes (300 gr) på rundpind 9. Jeg strikker bare alt garnet op.
  Mine etiketter er fra Ikast etiket. Du finder dem på http://www.ikastetiket.dk. Jeg synes, at de laver pænere “tags” end f.eks. Scannex, som jeg tidligere brugte.
  God fornøjelse med det hele. 🙂

 2. TAK for det.
  Ser lige nu, at de (“dine”) også laves med strygebagside (for ekstra 10 kr. (- og så ligner dem jeg husker fra min søns børnehavetid)

  Min (første…) bestilling er meget bløde – og vist dem de anbefaler til “påstrygning” – men altså ikke så lækre – kun bløde.

  Glæder mig til at se det færdige resultat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s