Hjælpende-hænder-lørdag

Når man har et barn på efterskole, er der af og til mulighed for at hjælpe lidt til. I dag var sådan en dag. For der skulle forberedes produkter til efterskolens julestue næste weekend, og der skulle sys en ca. 70 gymnastikjoler. Til pigerne altså. Så jeg troppede op til morgenmad sammen med mange andre forældre. Mest mødre. I wonder why. Med min overlocker.

Slet ikke overraskende blev jeg sat på gym-kjole-holdet, mens andre skulle binde kranse, lave moshjerter, sy nisser og tøj til samme og andet julerelateret. Gym-kjole-produktionen blev sat i den gamle gymnastiksal, borde var stillet op, kabeltromlerne var klar, 10 forskellige maskiner blev sat op, og 1-2-3, så kørte det.

IMG_0522

IMG_0524

Der var klippet en del kjoler på forhånd. Lagt i plastposer med størrelse angivet på. Resten blev klippet af Storepigen og en anden elev. Så blev kjolerne syet, lagt i poserne igen, når de var færdige. Rigtig smart organisering.

IMG_0526

IMG_0525

Vi var færdige med 70 kjoler efter knap 3 timer. Inkl. kaffepause. Og så var der endda tid til, at der blev syet nissebukser og –huer. Så skal alle de unge mennesker bare sætte alt sammen i den kommende uge; lave adventskranse, sætte nisserne sammen, bage, lave bolcher og meget andet juleri.

Så vi kan komme på lørdag og købe det hele. Men det går til et godt formål; Danmarks Indsamlingen.

4 thoughts on “Hjælpende-hænder-lørdag

  1. Pingback: Vis din maskinpark… « Basteln-land

  2. Pingback: Mads Nørgaard look-a-like? | Basteln-land

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s