Store zappe-dag

Allerede nu tidligt på formiddagen zapper jeg. Big time.

For Storepigen drager af sted i dag til den efterskole, som hun har valgt, skal være hendes base det næste lille års tid. Så de sidste skal pakkes. (af hende). Det sidste skal vaskes og hænges op (mig). Der skal lige laves en kande frisk te (mig). Der skal hygges med Lillepigen (hende). Der skal lige sys et par punge/taske/organizers (mig). Der skal lige smækkes lidt udvidet morgenmad på bordet til de forsovne teenagere (mig). Der er lige en kjole, som skal sys færdig (mig til hende).

Så jeg render lidt frem og tilbage. Sådan i hele huset. Når jeg kommer i tanker om noget, som også står på At medbringe-listen. Som lappegrej til cykel. Yeah right. Sovepose. Hvor f.. er den? Cykellygter… For bare at finde ud af, at tøsen sørme har styr på det hele. Lige fra lageret af vatrondeller, linsevæske, ekstra tandbørster, tekrus, sygesikringsbevis til skridsikre sko. Uden min hjælp.

p 059

Det er en hård dag. En svær dag. Og en glædelig dag, men fårk hvor er det svært at sende dem af sted i længere tid. Det giver lidt tryk på hjertet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s