Søvnløs

Hvis så bare det var i Seattle! Men det var i nat i Karlebo. Mig. Grund: Den unge mand er draget til sin første Roskilde Festival. Og nu kan det godt være, at du tænker åh visse vasse, han er jo omgivet af en bunke venner, der er samarittere, madboder und alles.

Se, dét ved jeg meget vel. Og han tog også selv toget ned i går formiddags med teltet. Til seks unge mænd. Som var ret tungt. Især at løbe med. Og da Manden på matriklen har haft sine år som frivillig vagt dernede i Festival-land og da godt lige ville lugte lidt stemning, kørte vi den unge mands bagage ned. I går aftes. Ved 20-tiden.

Ikke just Interrail-rummeter hans bagage. Mors gamle Bergans var proppet. Hovedpuden var endda kommet med. En ramme øl og en indkøbstaske med mad og især de flydende kalorier. Som den unge mand skulle slæbe ret langt. Alene. Da han så som det første spurgte om vi havde noget vand, blev jeg lidt mor-agtig. For det tydede på, at han ikke havde fået noget i mange timer. Hev straks lidt bonus-bøtte-ting frem, som jeg havde sneget i posen; tropical mix-müsli og en karton Capri-Sonne. Came in handy, du! Det var lidt så han rystede. Uden mad og drikke, du ved. I mange timer.

Vi fik bakset alt bagagen på den unge mand. Tungt. Virkelig tungt. Mor her vred hænder. Mentalt. Meget. Jøsses han ville jo ikke nå 250 m. Åhh….

Gæt hvem der har haft slukket sin telefon lige siden? Gæt hvem der sov rigtig dårligt i nat? Og gæt liiiiige hvem der springer op hver gang hendes mobil bipper?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s